Psychotherapie voor kinderen en volwassenen bij Sprankel Therapie in Harderwijk

Contact met de therapeut

Heb je hulp nodig of wil je meer informatie? Bel 06-26 95 74 49 of vul het contactformulier in. Ik kan je advies geven over de juiste vorm van therapie. Houd wel rekening met enige wachttijd.


Sprankel Therapie is geregistreerd lid van de NVPA (lidcode 102109) en Registertherapeut BCZ® (licentie 21412R) van de RBCZ. Dit zijn erkende organisaties waardoor een groot aantal zorgverzekeraars de behandeling gedeeltelijk vergoedt, afhankelijk van je aanvullende verzekering. Informeer wel eerst bij je ziektekostenverzekeraar, zodat je zeker weet of je hiervoor in aanmerking komt. De vergoeding geldt niet voor relatietherapie.


Ik ga zorgvuldig om met de privacy van mijn cliënten. Benieuwd naar de Privacyverklaring van Sprankel Therapie? Deze vind je helemaal onderaan deze pagina.

Praktische zaken

  • Individuele sessies kind of volwassene en oudergesprekken (55 minuten): € 80,-.
  • Sommige sessies hebben meer tijd nodig (bijv. EMDR of familieopstellingen).
    Kosten variëren dan tussen de € 80,-. en € 131,- (bij 1,5 uur). Dit spreken we van tevoren af.
  • Relatietherapie: € 125,- (60-75 minuten).
  • Alle kosten zijn netto.
  • Sessies worden gepland op maandagen tussen 9:00 en 13:00 uur en/of op woensdagen tussen 9:00 en 17:00 uur.

Ik doe er alles aan om je op een goede en respectvolle manier hulp te bieden. Mocht je desondanks niet tevreden zijn en komen we er samen niet uit? Sprankel Therapie valt onder de onafhankelijke klachtenregeling en het tuchtrecht van de RBCZ en is aangesloten bij de SCAG voor de klachtenfunctionaris en geschillencommissie. Lidmaatschapsnummer Register SCAG: 10841.

 

 

Titia Wijbenga is aangesloten bij de NVPA en RBCZ.

06-26 95 74 49

De Ruyterlaan 1,

    3843 EB Harderwijk

 

Privacystatement Sprankel Therapie