Psychotherapie voor kinderen en volwassenen bij Sprankel Therapie in Harderwijk

Contact met de therapeut

Heb je hulp nodig of wil je meer informatie? Bel 06-26 95 74 49 of vul het contactformulier in. Ik kan je advies geven over de juiste vorm van therapie. Houd wel rekening met enige wachttijd.

 

Sprankel Therapie is geregistreerd lid van de NVPA (lidcode 102109) en Registertherapeut BCZ® (licentie 21412R) van de RBCZ. Dit zijn erkende organisaties waardoor een groot aantal zorgverzekeraars de behandeling voor therapie voor volwassenen gedeeltelijk vergoedt. Dit is ook afhankelijk van welke aanvullende verzekering je hebt. Informeer wel eerst bij je ziektekostenverzekeraar, zodat je zeker weet of je hiervoor in aanmerking komt. Let op, kinder- en jongerentherapie wordt niet meer vergoed omdat de verzekeraars ervan uitgaan dat dit via de gemeente loopt.

 

Ik ga zorgvuldig om met de privacy van mijn cliënten. Benieuwd naar de Privacyverklaring van Sprankel Therapie? Deze vind je helemaal onderaan deze pagina.

Praktische zaken

Houd rekening met een wachttijd tussen de 9 en de 12 weken.

 

Tarieven

  • Reguliere individuele sessies (55 minuten): € 85,-. Voor alle sessies geldt dat er uitloop is naar maximaal 90 minuten (€ 139,-). Dat spreken we dan samen af. Ik reken de tijd die we hebben gebruikt.
  • Diverse behandelmethodes nemen 1,5 uur in beslag (bijv. EMDR, NEI of systemische opstellingen). De kosten zijn dan € 139,-. Dit spreken we van tevoren of tijdens de sessie af.
  • Alle kosten zijn netto.
  • Voor informatie over eventuele vergoedingen, zie hierboven (Contact met de therapeut).

Ik doe er alles aan om je op een goede en respectvolle manier hulp te bieden. Mocht je desondanks niet tevreden zijn en komen we er samen niet uit? Sprankel Therapie valt onder de onafhankelijke klachtenregeling en het tuchtrecht van de RBCZ en is aangesloten bij de SCAG voor de klachtenfunctionaris en geschillencommissie. Lidmaatschapsnummer Register SCAG: 10841.

 

 

Titia Wijbenga is aangesloten bij de NVPA en RBCZ.

06-26 95 74 49

De Ruyterlaan 1,

    3843 EB Harderwijk

 

Privacystatement Sprankel Therapie