Sprankel Therapie, psychotherapie in Harderwijk

Ervaringen van cliënten

Therapietje

Ik riep thuis altijd voordat ik wegging “ik ga naar therapietje”.

Nooit met tegenzin ging ik naar Titia.

Het heeft mij vooral gebracht dat ik ruimte in de chaos in mijn hoofd heb gekregen. Maar zeer zeker ook, vele nieuwe inzichten over mijzelf. Ik ben nu trots (ja ik zeg dat van mezelf) op mijzelf dat ik ben waar ik nu sta.


Dit heb ik samen met Titia bereikt.

Zelf heb ik al mijn sessies thuis uitgetekend, zodat ik het nog eens voorbij liet komen. Hierdoor ging mijn proces heel voorspoedig. Zie hieronder een tekening, het gehele proces van start tot zoals ik me nu voel in één op papier.

Rosalie (8 jaar):

Ik ging naar Titia omdat ik veel dingen moeilijk vond. Met Titia kon ik goed praten en ondertussen knutselen of wat anders doen. Ik voel me nu fijner. Groetjes Rosalie.


Sarah:

De therapie heeft mij veel gebracht, door de verschillende en gevarieerde invullingen van de sessies heb ik nieuwe inzichten opgedaan. Dit heeft mij geholpen om voor mezelf duidelijker te krijgen waar ik heen wil met mijn leven. Maar ook hoe ik bepaalde aspecten uit het verleden kan accepteren wat zorgt voor rust. Hierdoor ben ik weer sterker en krachtiger mezelf geworden. Titia geeft je de ruimte om zelf invulling te geven, maar als je vastloopt helpt ze je erdoorheen. De drempel om hulp te zoeken was hoog maar ik ben achteraf heel blij dat ik het gedaan heb!

 

Inge:

Sinds mijn zoon bij Sprankel is geweest laat hij geen driftbuien meer zien. Hij vond het erg leuk om naar Titia te gaan en voelde zich serieus genomen door haar. Door de oudergesprekken heb ik meer inzicht gekregen in hoe ik hem anders kan benaderen. Hij voelt zich beter begrepen en we genieten allebei van de gezellige momenten die we weer samen hebben. Ik had nooit gedacht dat we dit weer zouden bereiken!

Nog meer ervaringen van cliënten