Breng weer kleur in je leven

Ervaringen van cliƫnten

Rosalie (8 jaar):

Ik ging naar Titia omdat ik veel dingen moeilijk vond. Met Titia kon ik goed praten en ondertussen knutselen of wat anders doen. Ik voel me nu fijner. Groetjes Rosalie.

 

Sarah:

De therapie heeft mij veel gebracht, door de verschillende en gevarieerde invullingen van de sessies heb ik nieuwe inzichten opgedaan. Dit heeft mij geholpen om voor mezelf duidelijker te krijgen waar ik heen wil met mijn leven. Maar ook hoe ik bepaalde aspecten uit het verleden kan accepteren wat zorgt voor rust. Hierdoor ben ik weer sterker en krachtiger mezelf geworden. Titia geeft je de ruimte om zelf invulling te geven, maar als je vastloopt helpt ze je erdoor heen. De drempel om hulp te zoeken was hoog maar ik ben achteraf heel blij dat ik het gedaan heb!

 

Inge:

Sinds mijn zoon bij Sprankel is geweest laat hij geen driftbuien meer zien. Hij vond het erg leuk om naar Titia te gaan en voelde zich serieus genomen door haar. Door de oudergesprekken heb ik meer inzicht gekregen in hoe ik hem anders kan benaderen. Hij voelt zich beter begrepen en we genieten allebei van de gezellige momenten die we weer samen hebben. Ik had nooit gedacht dat we dit weer zouden bereiken!

Mariël:

Ik kwam bij Titia vanwege mijn onzekerheid en omdat mijn ex over mijn grenzen ging. Dat bleek ook samen te hangen met andere dingen die in mijn leven zijn gebeurd. Ik voel mij nu sterker en ben er zelfs trots op dat ik het als alleenstaande moeder zo goed red. Dat is voor mij erg waardevol.

 

Frans:

Toen ik mij bij Sprankel in Harderwijk aanmeldde had ik al vijfentwintig jaar last van angsten. Eerlijk gezegd had ik weinig hoop op verbetering, maar het ging gewoon niet meer. De psychotherapie en EMDR hebben mij enorm geholpen. Ik voel mij kilo’s lichter en heb weer plezier in het leven. Mijn angsten zijn bijna helemaal weg (ik durf bijvoorbeeld zonder problemen weer naar de tandarts!) en ik voel meer kracht en zelfvertrouwen.

 

Peter:

Mijn onzekerheid en enorme perfectionisme zaten mij zo in de weg dat ik mij bijna niet meer onder de mensen durfde te laten zien. Het duurde steeds langer voordat ik eindelijk de deur uit durfde. Door de psychotherapie van Titia heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en ervaar ik meer rust. Ik zorg bovendien beter voor mijzelf. Ook kan ik beter plaatsen waar mijn angst vandaan kwam.

 

Margreet:

Mijn dochtertje heeft PDD NOS. In de loop van de jaren heeft ze al meerdere soorten hulp gehad om zich beter te kunnen uiten en meer aansluiting te vinden bij andere kinderen. Eerlijk gezegd met minimaal resultaat. Ze is bij Sprankel begonnen, nadat school aangaf dat ze behoorlijk storend gedrag had in de klas. Hoewel ze zelf niet wilde, is het Titia gelukt om aan te sluiten bij haar belevingswereld. Ze vond de therapie vaak zelfs leuk. En met een goed resultaat. School geeft aan dat ze zich een stuk beter kan aanpassen in de groep (hoewel dit voor haar met haar beperking lastig zal blijven). En thuis kan ze beter verwoorden wat ze vindt en wil. Daardoor is ons hele gezin meer ontspannen."