Breng weer kleur in je leven

Contact met de therapeut

Heb je hulp nodig of wil je meer informatie? Neem dan contact op, voor jezelf, je kind, of voor jullie als partners. Ik kan je advies geven over de juiste vorm van therapie. En als je wilt kunnen we meteen een afspraak maken. Bel op 0626957449 of vul het contactformulier in.

Sprankel Therapie is geregistreerd lid van de beroepsvereniging NVPA en van de koepelorganisatie RBCZ. Dit zijn erkende organisaties waardoor een groot aantal zorgverzekeraars de behandeling (gedeeltelijk) vergoedt, afhankelijk van je eigen verzekering. Informeer daarom eerst bij je ziektekostenverzekeraar. 

Sprankel Therapie valt onder de onafhankelijke klachtenregeling en het tuchtrecht van de RBCZ. Ik doe er alles aan om je op een goede en respectvolle manier hulp te bieden. Mocht je desondanks niet tevreden zijn en komen we er samen niet uit? Dan kun je gebruikmaken van een gratis klachtenfunctionaris van de NVPA. Desgewenst kan ik je hier meer informatie over geven. 

KvK-nummer: 66819997.

Kosten en privacy

  • Individuele sessies kind of volwassene, oudergesprekken (1 uur): € 80,-. EMDR sessies kunnen uitlopen tot 75 minuten (€ 100,-).
  • Relatietherapie: € 112,50,- (vijf kwartier).

Ik ga zorgvuldig om met de privacy van mijn cliënten. Benieuwd naar de Privacyverklaring van Sprankel Therapie? Neem contact op, dan stuur ik hem toe.

Tagged: twee spannende boeken, één verhaal

Ben je benieuwd naar de boeken die ik heb geschreven? Twee spannende thrillers over hetzelfde verhaal, vanuit verschillende perspectieven geschreven. Lees ze samen met iemand die je dierbaar is (voor jongeren en volwassenen).

Contactformulier

Sprankel Therapie
Adres
De Ruyterlaan 1
3843 EB Harderwijk
Routebeschrijving
Telefoon
0626957449

Openingstijden